Detta har hänt idag (:

Hej sötnosar!

Sorry för att jag har inte varit så aktiv. :(

Jag har typ inte haft tid att hinna skriva i min blogg. Men nu ska jag börja skärpa mig och försöka skriva varje dag Jag har haft mycket med skolan o.s.v. Så jag har inte haft tid att uppdaterar bloggen.

Jo, det har inte hänt så jätte mycket. Jag har haft matte prov förra veckan och det gick ganska bra om ni undrar. Och nu läser vi en bok i svenskan som heter ”Pojkarna” Den boken är ganska bra men… Jag skulle inte ha läst den om jag inte behövde.  Vi har behövt skriva om ett land i spanskan, så jag valde att skiva om Venezuela blev ganska nöjd med den uppsatsen fick dessutom ett C jag ville i för sig få något högre men jag får väl nöja mig vid ett C :) Nu har vi teknik eller nu och nu vi har hållit på med det ganska länge nu men det närmar sig andra inlämningen eller mer sagt det sista inlämningen. Hoppas att jag blir godkänd!

Jo men efter allt jag har sagt om skolan har det inte hänt mycket mer. Ganska tråkigt med skolan :(  Kommentera om du tycker att skolan är tråkig eller är den rolig? (Bara om ni vill)

Idag i skolan hände det att jag ”Råkade” blåsa upp min nyckel i dammsugaren så jag kunde inte åka hem efter skolan. Men nu är jag hemma i alla fall så det är gött.

Ridningen 

Jag har faktisk kommit långt med Lucky.

Jag hunnit hoppa 1 METER!!!!!!!!!! Vissa kommer säkert tycka ”Nä, det är inte såg högt!” eller ” Varför gör du en big deal av saken ” Men jag tycker att det är ganska högt. När jag hoppade 1 meter fick jag hjälp av värdens bästa stall kompis Maja! Hon var så duktig som hjälpte mig att göra det. Men aja detta var ett tag sedan. Nu går vi över till det senaste.

Jo Lucky har fått skav av grimman. Han har liksom fått jack typish eller kan typ inte förklara. :( så nu har jag fått rida utan nosgrimma ett tag. Men jag tror att jag kommer börja rida med nosgrimma imorgon.

Sen har det inte hänt mycket mer men tack för att du läste!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Ig:aislin.kern

Sanpchat: aislin.noelle

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>